نظرسنجی

قطعات خود را بیشتر بر چه مبنایی خریداری می کنید ؟
  

Our English Friends

MADSHRIPMS
TweakTown

خبرنامه

برای آگاهی از آخرین اخبار شهر سخت افزار در خبرنامه عضو شوید !







سايت هاي تيم شهر سخت افزار

انجمن هاي شهر سخت افزار
آپلودسنتر عکس

ورود و خروج

نام کاربری

کلمه عبور

مرا به ياد داشته باش
فراموش کردن کلمه عبور
ثبت نام نكرده ايد؟ عضویت
لوگو دوستان


http://shahrsakhtafzar.com/img/out.php/i4247_winbeta04.gif




ائتلاف ایسوس و گیگابایت ساخت PDF  | چاپ |
رای کاربران: / 0
ضعیفعالی 
اخبار - مادربرد
29 بهمن 1385
  

ائتلاف دو غول

 

خبر اول بازار سخت افزار در این رمان ها درباره ی شراکتی بود که بین دو شرکت بزرگ گیگابایت و ایسوس تک شکل گرفته و نتیجه آن ایجاد یک اتحاد بزرگ برای تولید مادربورد هایی با مارک گیگابایت است.

طبق اخبار آمده از سایت هایی چون IT News و Digitime بعد از عقد قرار دادی که با شرکت هیات مدیره دو طرف انجام شد، امکانات و تجهیزات لازم از شرکت گیگا بایت برای تولید مادربورد و کارت گرافیک به محل جدید انتقال یافت .

طبق قرار داد اخیر ، ایسوس با حمایت مالی و فنی،گیگابایت را در توسعه و تولید محصولاتش یاری خواهد کرد.

و گیگابایت همچنان کنترل کامل فعالیت های تولید ، توزیع ، بازاریابی و فروش برند گیگابایت را بر عهده دارد.

این شرکت مشترک به طور رسمی از ژانویه 2007 شروع به کار خواهد کرد و سرمایه ای برابر 8 میلیارد دلار خواهد داشت که 51 در صد آن توسط گیگابایت و 49 در صدش توسط ایسوس کنترل خواهد شد . طبق توافق رئیس هیات مدیره شرکت جدید و همچنین سه نفر از مدیران و یک ناظر از طرف گیگابایت و دو نفر باقی مانده از هیئت مدیره ایسوس معرفی می شوند.

هر دو شرکت سعی خواهند کرد که بازده، کیفیت ، خدمات مشتری و سهم واسطه را افزایش دهند . این تلاش با توجه به این حقیقیت است که به خاطر تمرکز بازار کامپیوتر روی لوازم جانبی دیگر کامپیوتر ، بازار مادربورد دچار افت محسوسی شده است . در سال 2004 فروش مادربورد نسبت به سال قبلش 2/2 درصد کاهش داشته است.

گروه شرکت های آواژنگ توزیع کننده رسمی محصولات گیگابایت در ایران اطلاعیه رسمی خود را که به همین مناسبت منتشر شد هدف از این شراکت جدید را برنامه گیگابایت برای تبدیل به رتبه اول صنعت مادربورد و کارت گرافیکی و بدست آوردن بیشترین سهم از بازار اعلام کرد و افزود: گیگابایت مستمرا به تقویت و تبلیغات ، حمایت از شبکه فروش و خدمات پس از فروش ادامه خواهد داد.

بیانیه فوق بر سود آور بودن استراتژی جدید " گیگابایت تکنولوژی" تاکید دارد.

asus_logo.jpg

فروش مادربورد در نیمه اول سال 2006 در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته اش دچار کاهش محسوس شده که با توجه به رشد خرید کامپیوتر که افزایش چشمگیری داشته ، برای شرکت های تولید کننده بسیار نگران کننده است . شنیده های قبلی از بازار جهانی ، حکایت از انجام چنین اقدامی از سوی گیگابایت داشت. گیگابایت گفته بود که توجه بیش از حد تولید کنندگان بزرگ قطعات کامپیوتر به قطعات دیگر کامپیوتر باعث عقب افتادگی و نیز کاهش فروش این قسمت از بازار شده است . نگاهی اجمالی به بازار کامپیوتر هم تاکید کننده این ادعای شرکت گیگابایت است . در سال های گذشته شاید تنوع سازندگان مادربورد افزایش پیدا کرده باشد اما پیشرفت فن آوری آن نسبت به محصولات دیگر مثل کارت گرافیک و یا پردازنده ، چندان قابل توجه نیست . در ضمن افزایش فروش شرکت های سازنده کارت گرافیک و یا پردازنده نسبت به سازندگان مادربورد بسیار چشمگیر است .

اغلب ناظران بی طرف بازار جهانی امیدوارند با توجه به افزایش سرمایه و امکانات برای تحقیق و توسعه محصولات و بازاریابی و خدمات مشتری ، بازار رقابت در حوزه مادربورد هم فعال شود . مسلما یکی دیگر از مقاصد متحدین این ائتلاف افزایش سهم فروششان در بازار کامپیوتر است . هر چند افزایش تولید کنندگان تاثیر می گذارد و اندکی باعث افزایش آن می شود اما به هر صورت ، تقاضا آنقدر زیاد نخواهد شد که جا برای تولید زیاد دیگر سازندگان هم باشد . بنابر این این افزایش تولید و وسعت بخشیدن به ارائه محصولات توسط این دو شرکت ، باعث تنگ شدن عرصه بر دیگر سازندگان مادربورد و بازار خواهد بود .

یک نکته جالب دیگر درباره این موضوع که جلب نظر می کند ، به هم زدن ائتلاف ایسوس و ازراک از جانب شرکت ایسوس است . شرکت ایسوس ادعا کرده که به هم خوردن این ائتلاف به خاطر ایجاد بیشتر و دادن فرصت انتخاب به مصرف کنندگان است .

اما در حالی است که اگر قرار باشد فرصت انتخاب از کاربران گرفته شود با ائتلاف جدید بیشتر گرفته می شود پس این ائتلاف جدید علاوه بر گسترش و توسعه تولید و فروش برای تصرف بازار سهم دیگر سازندگان نیز است .

بدون شک برای تحلیل تاثیر این اتفاق مهم بازار مادربورد در ایران اندکی زود است ولی به نظر می رسد همین حالا هم رقابت برای شرکای ایرانی گیگابایت و ایسوس در ایران هم خبر ساز باشد ، چرا که به محض انتشار خبر ائتلاف این دو دفتر فعال ایسوس در ایران نامه ای را به تمامی نمایندگی های مجاز خود در سراسر کشور فرستاد که اگر چه در آن به صراحتا به چنین نکته ای اشاره نشده بود ولی اغلب نمایندگی ها آن را به عنوان " کمک ایسوس به گیگا بایت " به رسانه منعکس کردند . حتی چند خبر هم با چنین محتوایی در یکی از دو نشریه و روزنامه به چاپ رسید که بر حافظ منافع گیگابایت در ایران یعنی آواژنگ گران آمد!

نتیجه آنکه سر انجام در پایان هفته جاری هفته جاری آواژنگ طی چند بیانیه رسمی به انضمام اصل اخبار منتشر به انگلیسی ابهامات این فرآیند را از بین برو و شایعاتی چون خردید یا ادغام گیگا در ایسوس را تکذیب کرد . در این بیانیه مواردی چون ترکیب سهام و هیات مدیره که آنها گیگابایت اکثریت را داراست و اینکه محصول نهایی به نام خود شرکت این شرکت است ، مورد تاکید قرار گرفت تا اشتباهات تعمدی و غیر عمدی اصلاح شود.

جالب آنکه تمامی تحلیل های فعالی حاکی از تهدید Foxconn ببر جوان و OEM ساز مشهور تایوانی هست که اخیرا در قامت یک تهدید عمده برای گیگابایت و به ویژه ایسوس ، یه عنوان حاکم بازار جهانی مادربورد مطرح شده بود و این ائتلاف بیشتر در جهت رقابت همین شرکت است . حضور Foxconn در ایران هم به تازگی توسط خود شاخص ترین توزیع کننده Asus یعنی الماس آغاز شد است ، هر چند که تاکنون فعالیت عمده ای از آن در بازر ندیده ایم .

از ابتدای همکاری Foxconn با الماسا نیز بسیاری معتقد بودند این قرار داد بیشتر اقدامی در جت هشدار به ایسوس است که با تنوع کالاهای توزیع خود در ایران از طریق شرکت هایی چون دیجیتال یا حتی آلبالو تسلط سنتی الماس را مخاطره انداخته بود.

 

 

 



ایجاد یادداشت
نام:
پست الکترونیکی شما:
یادداشت

جمع دو عدد مقابل چند است : 8 + 1 =

آخرین بروز رسانی ( 02 مرداد 1387 )

آخرین ارسال های انجمن

مجموعه ها

همكاران

جزیره دانلود
دانلود نرم افزار
برنامه هاي فارسي
دانلود برنامه هاي فارسي
Persian Mob
بزرگترین سایت موبایل ایران
دهكده آموزشي تفريحي ايران
مركز آموزشي فارسي
سی دی سنتر
فروشگاه آنلاین سی دی
سوران
دانلود نرم افزار با سوران
فرشاد اسماعیلیان
فرشاد اسماعیلیان
السيتکس
جشنواره برترين هاي سال و گواهي نامه ديجيتال مدال الکترونيکي

بوکمارک مطالب

بوکمارک در: Mr. Wong بوکمارک در: Webnews بوکمارک در: Icio بوکمارک در: Oneview بوکمارک در: Kledy.de Social Bookmarking بوکمارک در:  FAV!T Social Bookmarking بوکمارک در: Favoriten.de بوکمارک در: Seekxl بوکمارک در: Social Bookmark Portal بوکمارک در: BoniTrust بوکمارک در: Power-Oldie بوکمارک در: Bookmarks.cc بوکمارک در: Newskick بوکمارک در: Newsider بوکمارک در: Linksilo بوکمارک در: Readster بوکمارک در: Yigg بوکمارک در: Linkarena بوکمارک در: Digg بوکمارک در: Del.icoi.us بوکمارک در: Reddit بوکمارک در: Jumptags بوکمارک در: Upchuckr بوکمارک در: Simpy بوکمارک در: StumbleUpon بوکمارک در: Slashdot بوکمارک در: Netscape بوکمارک در: Furl بوکمارک در: Yahoo بوکمارک در: Blogmarks بوکمارک در: Diigo بوکمارک در: Technorati بوکمارک در: Newsvine بوکمارک در: Blinkbits بوکمارک در: Ma.Gnolia بوکمارک در: Smarking بوکمارک در: Netvouz بوکمارک در: Folkd بوکمارک در: Spurl بوکمارک در: Google بوکمارک در: Blinklist Information