بله قطعات مشکلی با هم ندارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hanijafari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله قطعات مشکلی با هم ندارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hanijafari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Abolfazl70` (15-08-15), hanijafari (15-08-15), Morteza.m1371 (15-08-15)
|
آقا ببخشید دوباره مزاحم شدم.
@AMD>INTEL شما گفتید تو بازار h87 نیست.
تو چند تاپیک قبل گفتم یدونه Giga H87-HD3 با دوسال گارانتی آوازنگ دست دوم گیرم اومده میگه 260.
با توجه به اختلاف قیمت حدود 40 تومن این برد دست دوم h87 با برد نو s2pv ، شما بودید کدوم رو انتخاب میکردید؟
من الان بین این دوتا موندم و شک دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اونیکی آکبند اما محدودتر هست و این یکی دست دوم اما با امکانات بیشتر و اسلاتهای بیشتر.
با تشکر
میل خودتون هست . برد H87 با قیمت 250 مناسبه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hanijafari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hanijafari (15-08-15), M3RS4D 50062 (15-08-15), Morteza.m1371 (15-08-15)
با این هزینه بهترین انتخاب همینه برده Giga H81m-s2pv که معرفی کردند . قطعات به نظر بنده خوبن
hanijafari (16-08-15)
احتمال اورکلاک بودنش هست؟
خیر. این مادربرد و این پردازنده اور نمیشوند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hanijafari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hanijafari (16-08-15)
|
آقا ببخشید بازم مزاحم شدم.
راستش میخوام بهترین رو انتخاب کنم ، همش هم پیشنهادهای وسوسه کننده بهم میخوره
@AMD>INTEL اینو الان بهم پیشنهاد دادن.
i3 4170
ASUS H81M-PLUS
با کارتن و گارانتی
(فقط پنل برد رو گم شده )
480 تومن
قیمتش خوبه و میصرفه؟ چون شما قبلا بهم گفته بودید اسوس رو تایید نمیکنید ، یکم شک کردم ، وگرنه سی پی یو که عاللیه و فقط میمونه برد.
قیمتش خوبه؟
خرابی این برد رو زیاد شنیدم . ولی قیمت هردو خوبه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hanijafari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hanijafari (16-08-15), تاج (19-08-15)
بازم ببخشید مزاحم شدم
@AMD>INTEL
آقا ما این باندل asus h81m-plus و i3 4170 که بهمون پیشنهاد شده بود رو خریدیم.
دستمون هم رسید.
سرهمش کردیم ، اما تصویر نمیداد ، گفتم شاید با گرافیکم نمیخونه، گرافیک رو جدا کردم و با گررافیک آنبورد خودش تست کردم بازم تصویر نداد.
کلییر سی موس کردم ، بازم تصویر نمیده.
با رم دیگه هم تست کردم بازم تصویر نمیده. به فروشنده هم گفتم ، گفت من قبل ارسال تست کردم ، با قطعات دیگه تست کنید و من همه رو جدا کردم حتی رم ، اما نه بوق میزنه و نه تصویر میده.
به سازگار زنگ زدم ، گفتم این موضوعات رو بهشون ، گفتن اف 2 بزن و برو تو بایوس و ریستور کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید گفتم عزیز دل ، اصلا تصویر نمیده که بتونم برم تو بایوس.
قلق خاصی داره یا باید کار خاصی انجام بشه؟
ببر گارانتی اگر با clear cmos هم بالا نیومد . صفحه قبل گفتم اسوس خرابی بالایی داره مخوصا این سری h81برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hanijafari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hanijafari (19-08-15), تاج (19-08-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks